Vizija

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, začetki segajo v leto 1970. Proizvodnja obsega izdelavo raznovrstnih kovinskih, plastičnih sestavnih delov in sklopov ter izdelkov široke potrošnje za končnega kupca. Trgovina pa maloprodajo tehničnih artiklov in osebne zaščitne (varovalne) opreme. Zastopništvo za francoskega proizvajalca EMG Presses.

Sposobni smo izdelovati visoko zahtevne izdelke po posebnih zahtevah kupcev v zelo kratkem času.

Izziv nam je iskanje uporabnih, kvalitetnih in ekonomsko vzdržnih rešitev pri izdelavi orodij in pri proizvodnji izdelkov iz teh orodij.

Zagotavljamo:

  • hiter odziv na zahteve kupcev,
  • tehnično podporo in svetovanje,
  • sodelovanje pri razvoju novih izdelkov,
  • visoko kakovost izdelkov, opravljenih storitev,
  • učinkovito in zanesljivo dobavo v skladu s kupčevim sistemom.

Vizija podjetja je zmerna dolgoročna poslovna rast in uvrstitev v vodilno skupino evropskih proizvajalcev, ki z dobro inženirsko prakso in z visokim razvojno-tehnološkim znanjem ustvarjajo lastne inovativne rešitve na področju razvoja in proizvodnje elementov za elektroindustrijo.

Poslanstvo podjetja je izpolniti pričakovanja in zahteve kupcev in z njimi zgraditi dolgoročno partnerstvo, skrbeti za razvoj zaposlenih in jim zagotoviti ekonomsko in socialno varnost ter omogočiti napredek in razvoj družbenega okolja.

Zaveza podjetja je preprečevanje onesnaževanja in zmanjševanje negativnih vplivov na okolje, zmanjševanje ogljičnega odtisa podjetja z uporabo zelene elektrike, spoštovanje zakonskih in drugih pravnih zahtev ter zagotavljanje pogojev za zdravo in varno delo vseh zaposlenih.

Našo kakovost in ustrezno ravnanje z okoljem potrjujemo s certifikatoma ISO 9001 in ISO 14001. Sistem vodenja nam je v pomoč pri nenehnem izboljševanju.